Back on the Bike

Igår körde jag motocross för första gången på 10 månader! Jag körde 3 varv x 3 så knappast något att skryta med men det räckte för att jag skulle bli helt skakig i armarna, ja i hela kroppen. En 450 är egentligen alldeles för tungt och stort för mej, 250 cc skulle passa mej bättre men eftersom jag och C delar på motorcykeln (onödigt med två hojar då vi ändå inte kan köra samtidigt) så föll valet på en 450. Däremot har jag varnat honom att när det gäller downhillcykel nästa säsong så kommer jag inte att dela haha.

Hursomhelst var det SÅ jäkla kul att vara tillbaka igen! Jag är verkligen ingen ”mx mom” som skulle kunna spendera varje helg med att åka till crossbanan med fullpackade lunchlådor och vara nöjd med att bara titta på – nä fy så tråkigt. Får jag köra några varv själv däremot, då är det en helt annan grej. Själviskt va? Men det står jag för!

Som tur är så är C likadan så vi förstår varann 🙂

 O var sådär road av livet på crossbanan. Sov mest och däremellan producerade han ett par ordentliga bajsblöjor. Det var iof positivt för hans lilla mage.

En reaktion till “Back on the Bike

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s