Äntligen helg! 

Vilken vecka det varit. Jag är så himla glad över att det äntligen är helg! Har visserligen galet mycket att förbereda här hemma men det ska bli så skönt med sovmorgon och slippa flänga så fasligt mycket. 

Sjukdomsläget då? Jag har lite mera röst nu ikväll än vad jag hade igår och imorse och jag hostar inte så farligt mycket. Dock har jag överkonsumerat halstabletterna ”strepsils” så pass att jag fick världens magont idag. Så jag ska lugna mej lite med dom i fortsättningen och dricka mer citron- och ingefärsdryck istället.

C:s hosta börjar också lägga sej även om han får ordentliga attacker om han pratar för mycket. Barnen är okej. O fick sitt vaccin idag och det var inte alls lika farligt som senast. Han grät mindre och lugnade sej snabbare. Jag lät bli att titta in i hans ögon när han fick sprutan, istället la jag min kind mot hans – något han gillar och som får honom att känna sej trygg. På så sätt slapp jag se den där förtvivlade och ofta skräckfyllda blicken när dom får sprutan. Ett tips till andra föräldrar! 

Nu hoppas jag på en god natts sömn och sovmorgon! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s