Update from Dubai

Var ska jag börja? Den 17 timmar långa flygresan är avklarad och gick över förväntan och faktiskt mycket snabbare(!) än jag trott. Barnen var fantastiska – dom har verkligen blivit resvana av att ha två föräldrar från olika sidor av jorden. Jag lyckades tillochmed kolla på en och en halv film! Även om jag aldrig såg slutet på nån av dem haha. 

Dock har L:s hosta kommit tillbaka och tyvärr med råge. Precis det jag var orolig för, han har insjuknat igen och nu verkar det som att det är antibiotika som gäller för honom också. C har precis avslutat sin kur. L har inte feber men hostan är så pass att jag ändå känner att vi måste göra något. Livet med barn! Alltid är det någon/något man oroar sej över. 

Vårt hotell är iallafall jättefint och har en underbar spaavdelning som jag och C testade igår. Vi tog båda en timmes massage som var så skön! Jag somnade på slutet och visste knappt var jag var när jag vaknade. Jag hade O med i vagnen och han sov i 1,5 timme utan ett knyst. Jag tror han också njöt av den stillsamma, dunkla atmosfären inne på spaat. 

Ute är det 41 grader och stekhett så vi har inte spenderat många minuter utomhus. C tog med barnen till poolen (30 grader) så dom fick bada en kort stund medan jag fick min massage. Perfekt uppdelning! 

Nu är klockan fyra på morgonen och vi försöker få barnen att komma till ro så vi kan sova en stund och sen gå ner till den efterlängtade frukostbuffén! Vi sov över middagen igår så det är ett hungrigt gäng som kommer hänga på låset till restaurangen klockan sex 😊


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s